Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Gylling


Gylling Forsamlinghus i Odder Kommune var udgangspunktet, da Kultur på hjul gæstede byen d. 2. april. 2016. Pernille Stentoft tog først byens borgere med på en sansevandring og derefter bød kunstner Sidsel Effersøe på workshop.

Pernille Helberg Stentoft
Kulturformidler

Gylling er en lille by syd for Odder med ca. 650 indbyggere. Byen har egen skole og børnehave og desuden en efterskole for ordblinde. Brugsforeningen er også at finde i byen. Der er flere bygninger i byen med en lang historie bag. Bl.a. Gylling Mølle som har været i forfald flere gange Den er i dag genopbygget ved lokale kræfter og donationer, og bruges også ved arrangementer i byen.

Forsamlingshuset i Gylling har ligeledes en lang historie og har undergået forvandlinger flere gange gennem årene. Forsamlingshuset ligger i dag midt i byen og drives af en gruppe frivillige ildsjæle der sørger for den daglige drift og arrangerer en del løse og faste arrangementer. Flere faste grupper bruger forsamlingshuset til deres aktiviteter og det spænder bredt fra fællesspisning til IT-træf og julemarked.

Link til forsamlingshuset er www.gyllingforsamlingshus.dk

Bemærk, at arrangementet allerede er afholdt

Kl. 9.45-12 Byvandring ved kulturformidler Pernille Helberg Stentoft
Kl. 13-15 Workshop ved kunstner Sidsel Effersøe
Kl. 16-16.30 Fernisering og koncert med sangskriver Anders Graae (åben for alle)

Gylling Forsamlingshus
Købmagergade 5
Gylling
8300 Odder