Begin typing your search above and press return to search. Press Esc to cancel.

Folkene bag


pernille-helberg-stentoftPernille Helberg Stentoft

Kulturformidler og Byvandrer

Pernille er byvandrer og formidler og uddannet cand.mag. i æstetik og kultur. Hun arbejder med formidling af byer, steder, rum, lokalhistorie og arkitektur til børn, unge og voksne. Pernille har været med til at udvikle projekter som Bydetektiverne, Midtbydetektiverne, Mit Hood, EGNsART, I arkitektens fodspor, På vej til skole og  STED+SANS. I Kultur på hjul står Pernille blandt andet for vandringerne i de 18 landsbyer.

Læs mere på www.vandrende-p.dk

anders-graae-232

Anders Graae

Sangskriver og musiker

Anders slog igennem med sangen “Den anden pige” som vandt Tv2 Radios store sangskriverkonkurrence i 2008.
Siden har han udgivet det anmelderroste album “Mens luften endnu er mild”, hvorfra hele fire singler blev playlistet på Danmarks Radios P4. Desuden har han udgivet flere radio singler i samarbejde med andre danske kunstnere.
Inden længe er han klar med et nyt udspil i eget navn.

Anders underviser I sangskrivning på Det Jyske Musikkonservatorium samt på MGK Århus og laver desuden sangskrivnings workshops over hele landet.

Se og hør mere på:
www.andersgraae.dk
eller følg med på:
www.facebook.dk/andersgraae.dk

Sidsel Effersøe

Arkitekt

Sidsel er uddannet arkitekt og har sit eget firma, sesese der arbejder med formidling af arkitektur og rum.
Hun har gennem flere år undervist og afholdt workshops for skoler og for forskellige kulturinstituationer samt været arkitekten på undervisningsforløbende: Bydetektiverne og Midtbydetektiverne.

Læs mere på www.sesese.dk

joaquin-232pxJoaquin Zaragoza

Kunstner

Joaquin er uddannet billedhugger i Spanien med sten og støbeteknikker som speciale. Herudover er han uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi.
Joaquin arbejder hovedsageligt med kunstprojekter og begreber, der tager udgangspunkt i sociale uoverensstemmelser.
Han har deltaget i en række udstillinger og projekter i Danmark og i udlandet. Joaquin arbejder med tekst, video, installation, fotografi og lyd, mm.

Læs mere på www.joaquinzaragoza.dk

Jens Rune Gissel

Kunstner

Jens-Rune Gissel (1970) er uddannet på Det Jyske Kunstakademi ved Niels Erik Gjerdevik (1996-2000) og Århus Kunstakademi ved Ole Jørn Nielsen (1991-1993). Et års studietur til Belfast, Nord Irland (1999-2000). Arbejder med oliemaleri i en romantisk, europæisk tradition, samt tegneserie, collage, bladudgivelser mm.

preben-stentoft-232 pxPreben Stentoft

Fotograf

Preben er fotograf og uddannet på Medieskolerne i Viborg, hos Merrild Photography  og fotograf Kenneth Willardt i New York. Preben har illustreret bøger og udstiller jævnligt, senest på Godsbanen i Aarhus og Skive Kunstmuseum. I Kultur på hjul fotograferer Preben  steder i de 12 landsbyer og laver kortfilm om de 12 projektdage.

Læs mere på www.prebenstentoft.dk

 

Arbejdsgruppens medlemmer

Lise Grankvist Larsen (Syddjurs)
Anders Bjerggaard Nielsen (Favrskov)
Krista Andreasen (Norddjurs)
Helle Nielsen (Odder)
Morten Herlev (Samsø)
Katja Pace (Skanderborg)